Bag Sej & Stærk​

Mød vores trænere​

Trænere med
​forskellige kompetencer

Privat og intimt
​fitnesscenter

Træning med
​personlige relationer

Gratis parkering
​mens du træner

Susanne

Indehaver og personlig træner

Jeg hedder Susanne Knudsen, jeg er 44 år gammel, uddannet personlig træner og kostvejleder og er den heldige indehaver af Sej & Stærk siden Maj 2021.

Jeg lever nu af at være personlig træner her i Sej & Stærk, hvor mit speciale er vægttab og at gøre helt almindelig mennekser stærke igen.

40 97 26 29

sejogstaerk@gmail.com

Vægttabs forløb foregår på en fornuftig måde, så kiloene ikke kommer snigende på igen. Du kommer til at lære hvad mad i virkeligheden er , og især hvad det ikke er. Det handler om at få bygget nogle gode vaner op. Få lavet en hverdag, der er til at leve i - uden at skulle gå og slå sig selv oveni hovedet

Jeg træner selv de tre store tunge løft og kan hjælpe dig med teknik og progression - så du kan flytte din styrke til et nyt niveau. Jeg tog uddannelsen, som personlig træner, da jeg gerne vil hjælpe andre, med at finde en sund og aktiv livsstil, uden de skal leve af strenge diæter eller skøre ugeblads kure.

Jeg har selv været overvægtig meget af min barndom og ungdom. Det har givet nogle udfordringer med selvværd og selvopfattelse. Det ønsker jeg ikke for andre, de skal bøvle med.

Det var først da jeg fandt styrketræning og blev bevidst om min kost, jeg landede på en vægt, jeg kan holde, uden de store udsving. Den vej vil jeg gerne vise dig.

Line

Personlig træner

Mit navn er Line Lund Olesen og jeg er certificeret personlig træner hos Sej & Stærk.


Jeg har mange års erfaring med træning og undervisning af både børn og voksne.

​​

30 60 77 31

Instagram.com/line_lund_pt 

Jeg er selv professionel danser. Jeg har danset siden jeg var 10 år gammel.


Jeg kender kroppen og ved, hvad den kan præstere, hvis man hjælper den og guider den rigtigt på vej. Hos mig får du ikke et Quick fix, men kyndig og professionel rådgivning.


Vi ligger sammen en plan, for at få dig godt i mål, med de resultater du ønsker. Det handler om at få gode vaner, med både aktivitet og kost.


Det handler ikke om at være ekstrem, det handler om at finde den metode, der holder på den lange bane. En livsstil, der giver dig et langt og aktivt liv

Jeg er tit at finde i Sej & Stærk, så kom og sig hej.


Har du spørgsmål til noget, så hjælper jeg gerne - Vi ses i Gym!

Jacob

Personlig træner

Jeg hedder Jacob Kruse, jeg er 50 år gammel og bor i Randers.

Jeg har en fortid i forsvaret hvor jeg var sergent i MilitærPolitiet. Jeg har været udsendt 3 gange og her har jeg tydeligt kunnet mærke at en god fysisk form giver mentalt overskud, og det vil det også gøre for dig, i din hverdag - derfor skal du igang med at træne nu.​

23 86 11 00

Jeg er uddannet Crossfit-instruktør, personligtræner, boksetræner og kostvejleder.

Træning skal være sjovt, det er det vigtigste. Sammen kan vi helt sikkert finde en træningsform der passer lige præcis til dig. Om du vil være større, stærkere, mindre eller hurtigere, så har jeg ting i værktøjskassen der kan opfylde dine mål.

Jeg træner folk på alle niveauer, landsholdsboksere der er i fightcamp, folk der vil smide et par kilo og komme i bedre form og nybegynderen der vil godt igang.

Lyder det som noget for dig, Så skriv til mig, eller tag fat i mig hvis du ser mig i centret.

Oliver

Personlig træner

Mit navn er Oliver og jeg har altid været drevet af en aktiv livsstil, men da jeg i sin tid begyndte at styrketræne skete der noget med mig.

Da jeg for første gang oplevede de resultater jeg så i spejlet og den ændring der skete rent mentalt, så var jeg hooked. Det her var altså ikke bare en fase der skulle overstås. Siden hen har træning og kost været en del af min dagligdag.​

29 93 34 00

contact@buildbyhviid.dk 

Jeg har gennem de sidste 7 år bygget et skillset der gør, at jeg nu kan sige med sikkerhed, at jeg også kan hjælpe dig i den rigtige retning. Uanset om det drejer sig om fedttab eller muskelopbygning, så står jeg klar til at hjælpe.

Hvis du er parat til skabe resultater i samarbejde med mig, så tag venligst kontakt via mine kontaktinformationer.

Første samtale er naturligvis uden omkostninger. 

Jeg ser frem til vores samarbejde.

Tine

Personlig træner og kostvejleder

Jeg hedder Tine Nejmann, jeg er 37 år gammel og uddannet personlig træner og kostvejleder i 2023. Jeg har stor erfaring med spiseforstyrrelser og andre psykiske lidelser og jeg vil rigtig gerne hjælpe andre i deres recovery, da jeg ved det kan kræve meget at komme helt oven på, også efter endt behandling i ex psykiatrien.

22 12 62 21

​tinenejman​n@icloud.com

Jeg har mange års erfaring med træning og ved hvad det kan gøre, for både krop og sind. 

Om dit mål er vægttab, muskelopbygning, at tage på, eller noget helt fjerde, vil jeg rigtig gerne støtte og hjælpe dig, til at finde din balance, så du kan have det godt med dig selv og din krop.


Kostplaner og træningsprogrammer kan laves på mange forskellige måder, vi finder sammen den måde der er rigtig for dig. 

Hvis du tænker det lyder spændende, så ring på 22 12 62 21 eller send en mail på tinenejmann@icl​oud.com så tager vi en uforpligtende og naturligvis gratis samtale.

Nadia Henriette​​​

Personlig træner og og kostvejleder​

Jeg hedder Nadia Henriette og er 36 år gammel. Jeg er nyuddannet personlig træner og kostvejleder i Sej & Stærk.

Derudover er jeg uddannet Peer-medarbejder og har erfaring med flere psykiske lidelser, bl.a. spiseforstyrrelser og ADHD.​

30 28 98 44
Instagram

Træning, motion og god kost kan bidrage med rigtig meget til en sundere krop, både fysisk og psykisk, og dette vil jeg gerne hjælpe andre med at opnå.

Jeg har flere års erfaring med styrketræning og startede selv her i Sej & Stærk, i sin tid.
Jeg kan tilbyde personlig træning, træningsprogrammer samt kostplanlægning og vejledning. 

Kontakt mig via nedenstående kontaktinformation, og vi tager en gratis uforpligtende samtale, hvor jeg uddyber, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Nicolaj

Personlig træner og kostvejleder

Min træningsrejse startede da jeg var 15 år, da jeg var træt af være den spinkle der blev skubbet og jeg ønskede noget mere at stå imod med da jeg spillede elitehåndbold. Styrketræningen gav mig mere selvtillid og troen på mig selv og egne evner og blev med det samme en passion og en livsstil jeg ikke har sluppet siden.

Kontakt Nicolaj direkte på:

nicolajholmandersenpt@gmail.com

Med tiden blev håndbolden skiftet ud med OCR (Forhindringsløb) og løb på et højere plan, hvor jeg i 2017 endte med at deltage i dette til EM.


Træning og fysisk aktivitet er en fast del af min hverdag, da det giver mig overskud, glæde og et pusterum fra hverdagens stress og jag.


Som træner har jeg et stort fokus på at træningen er individualiseret, hård, specifik og ikke mindst SJOV!

Træning i mine øjne bør være en positiv del af hverdagen for alle hvor de oplever at bevægelse er en sjov og positiv oplevelse hvergang.


Den bedste træning er nemlig den du tager til fordi den giver dig noget positivt og du går der fra med en brugt krop og et smil på læben.


Udover Personlig træner gerningen er jeg i gang med at uddanne mig til Psykomotoriks terapeut på VIA i Randers, samt arbejder jeg på opholdssted for udsatte børn og unge.


Når den ikke står på arbejde, holder jeg af at være sammen med familien, farmors kødgryder, gåture og spille håndbold.


CV:
2019 – Fitness Institute – Personlig træner (EREPS4)
2019 – Fitness Institute – Kostvejleder

Kom og oplev hvordan det også kan være at dyrke fitness

Besøg vores center og kom og oplev, hvordan det også kan være at dyrke fitness – enten alene eller sammen med andre.

Sej & Stærk ApS

Industrivej 10, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

Åbningstider
Træningscentret har åbent alle dage fra 05.00 - 23.00​

Der tages forbehold for ændringer i åbningstiderne.

Sej og Stærk ApS er et træningscenter i Randers med fokus på personlig træning og Bootcamps. Hos os skal det være sjovt at træne.

CVR-nummer: 41811773