Kostforløb​

Få de nødvendige redskaber

Om du ønsker at tabe nogle kilo, opnå mere energi og trivsel gennem bedre kostvaner, eller optimere din træning gennem kost, så er vores kostforløb det perfekte valg for dig. Du får tilknyttet din helt egen kostvejleder, der gennem samtale og coaching kan hjælpe dig med at overvinde de barrierer, der ofte står i vejen for dine mål. Dette betyder, at du undgår følelsen af at skulle starte forfra igen og igen.

Trænere med
​forskellige kompetencer

Privat og intimt
​fitnesscenter

Træning med
​personlige relationer

Gratis parkering
​mens du træner

Vores forløb giver dig de nødvendige redskaber og støtte til at finde en ny livsstil - en varig forandring i stedet for blot en midlertidig kur. Vi tror på, at livet skal kunne leves fuldt ud, selv når du stræber efter at leve sundere.

Din personlige kostvejleder vil arbejde tæt sammen med dig for at skræddersy en plan, der passer til dine individuelle behov og mål. Gennem en dybdegående forståelse af dine vaner og præferencer, vil de kunne give dig konkrete råd og strategier, der er lette at implementere i din hverdag.

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå en balanceret og sund livsstil, hvor du kan nyde både velvære og glæde uden at føle dig begrænset. Sammen skaber vi en bæredygtig tilgang til sundhed og velvære, der varer livet ud.

1 måned

• 2 x 1 times vejledning og sparring

• 1 x skræddersyet kostplan

• Vejning og bodyscan analyse

Pris: 999,-​

3 måneder

• 6 x 1 times vejlening og sparring
• 1 x skræddersyet kostplan m. løbende ændringer
• Vejning og bodyscan analyser

Pris: 2499,-​

Kom og oplev hvordan det også kan være at dyrke fitness

Besøg vores center og kom og oplev, hvordan det også kan være at dyrke fitness – enten alene eller sammen med andre.

Sej & Stærk ApS

Industrivej 10, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

Åbningstider
Træningscentret har åbent alle dage fra 05.00 - 23.00​

Der tages forbehold for ændringer i åbningstiderne.

Sej og Stærk ApS er et træningscenter i Randers med fokus på personlig træning og Bootcamps. Hos os skal det være sjovt at træne.

CVR-nummer: 41811773