Step​

Vores instruktør Anette er en erfaren STEP instruktør, med mange år i rygsækken som underviser.

Holdtider
​Onsdag: 17.00

Lørdag: 09.00

Trænere med
​forskellige kompetencer

Privat og intimt
​fitnesscenter

Træning med
​personlige relationer

Gratis parkering
​mens du træner

En energisk træningsoplevelse for alle!

Anette er en utrolig talentfuld instruktør, der formår at skabe træningstimer, som både er sjove og udfordrende. Dette gør hende til en favorit blandt medlemmerne af vores fitnesscenter. Hendes STEP-timer er designet, så hver deltager, uanset færdighedsniveau eller fitnessbaggrund, kan finde glæde og tilfredsstillelse i øvelserne.

Under Anettes kyndige vejledning bliver du motiveret til at presse dine grænser inden for både kondition og koordinering. Hun benytter en række forskellige øvelser, der hjælper med at forbedre din samlede kropsstyrke, fleksibilitet og balance.

Musikken til STEP-timerne er altid høj og energisk, hvilket skaber en motiverende atmosfære og holder energien oppe blandt deltagerne. Den hjælper med at drive tempoet og intensiteten i timen, hvilket sikrer, at pulsen kommer op, og sveden begynder at pible.​

Efter en time med Anette vil du ikke kun føle dig mere frisk og energisk, men også opløftet af en bølge af positiv energi og entusiasme, klar til at tage fat på dagens udfordringer. Hver session er en chance for at forbedre din præstation, lære noget nyt og ikke mindst, have det sjovt mens du træner.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve Anettes fantastiske træningstimer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fitnessentusiast, vil du finde hendes timer både givende og underholdende. Kom og vær med, og mærk forskellen, når du bliver en del af denne energiske og inspirerende træningsoplevelse!

Kom og oplev hvordan det også kan være at dyrke fitness

Besøg vores center og kom og oplev, hvordan det også kan være at dyrke fitness – enten alene eller sammen med andre.

Sej & Stærk ApS

Industrivej 10, 8920 Randers NV

Klik her for rutevejledning

Åbningstider
Træningscentret har åbent alle dage fra 05.00 - 23.00​

Der tages forbehold for ændringer i åbningstiderne.

Sej og Stærk ApS er et træningscenter i Randers med fokus på personlig træning og Bootcamps. Hos os skal det være sjovt at træne.

CVR-nummer: 41811773